Er du på udkig efter et beskyttende cover til dine cateringmøbler?

Alt til beskyttelse af din terrasse. Med vores brede sortiment kan du altid finde en passende overtræk til dine cateringmøbler!

 

Se gæstfrihedsovertræk

Overtræk til din terrasse


Med det største udvalg af beskyttelsesovertræk i Europa har Overtræktilhavemøbler et passende overtræk til hvert møbel på din terrasse. På den måde kan du dække og beskytte forskellige møbler på din terrasse eller i din feriepark i samme farve. Vi har mange samarbejder med hotel- og restaurationsbranchen, møbelproducenter, ferieparker og tilbyder mange flere forretningsmuligheder.

Anmod om et tilbud

Har du brug for flere beskyttelsesovertræk til at dække alle dine havemøbler? Eller vil du gerne tilbyde et kvalitetsovertræk, der passer til dine hjemmelavede møbler? Med betrækkene fra Raffles Covers er der en god chance for, at du kan finde et passende beskyttelsesbetræk. Fra en minimumsbestilling på 10 beskyttelsesovertræk er det muligt at anmode om et uforpligtende tilbud, men bemærk venligst, at dette kun gælder for Raffles Covers beskyttelsesovertræk. Er du nysgerrig på mulighederne, og hvad Overtræktilhavemøbler kan gøre for dig? Så udfyld tilbudsformularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Hvis du hellere vil have rådgivning først eller høre os om, hvilket beskyttelsesovertræk der passer bedst til dine møbler, er det selvfølgelig ikke noget problem. Du kan kontakte os via Whatsapp-knappen nederst til højre, på telefon +3110-4508017 eller via info@overtraektilhavemoebler.dk

At få overtræk lavet efter mål

Det er også muligt at få lavet skræddersyede beskyttelsesovertræk, hvilket kræver en minimumsbestilling på 50 stk. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Anmod om et tilbud

Kontakt
Alle felter med en * er obligatoriske
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Servicevilkår gælder.
Privatliv *
Alle felter med en * er obligatoriske
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Servicevilkår gælder.
Privatliv *